Menjallibres: la lectura com a vincle entre l’infant, la família i la comunitat

Sandra Vicente
18/7/2018

Fer de la lectura, no només una activitat escolar i obligatòria, sinó un gaudi, una aventura i una passió. Aquesta és la voluntat del programa Menjallibres, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Biblioteques i el Consorci d’Educació, dins del Pla de Barris de la ciutat.

Com que la lectura no és només quelcom per gaudir en solitari, Menjallibres assoleix una relació estreta amb la comunitat a través de les activitats que es realitzen setmanalment a les biblioteques municipals i participant en festes de final de curs o festes majors dels barris. A la vegada, obrint l’aprenentatge dels infants, també s’estreta la relació amb les famílies, que és indispensable per a que els infants tinguin un bon vincle amb la lectura.

Escriu la teva opinió

Escribe tu opinión